Naar samenwerking en teamwork met synergie, creativiteit en resultaat. Op maat en in company. Voor teams die nog team moeten worden, teams waaraan nieuwe eisen worden gesteld in een veranderende omgeving, teams die synergie missen of meer uit zichzelf willen halen. Voor directie- en managementteams, projectteams, operationele teams. Op basis van inzicht in de teamdynamiek, de potentie en eventuele belemmerende patronen coachen we het team bij het ontwikkelen van optimale synergie en resultaat.

In onze visie en ervaring is het geheim van een effectief team dat de teamleden gedreven worden door een gedeelde visie en doelstelling, persoonlijke doelen en die van het bedrijf weten te verbinden, ze zichzelf en elkaar kennen in hun ambities, hun karakteristieke stijlen en bijdragen, hun sterkten en zwakten, en elkaar daarin open durven aanspreken. Verschillen in stijl en temperament worden niet de kop ingedrukt maar juist verwelkomd als elkaar aanvullende kwaliteiten.


 

Wat wij bieden

  • maatwerk voor bestaande teams en teams die van start gaan. Op aanvraag
  • “Grote sprong voorwaarts”.

Intensieve 4 daagse teamconferentie in de Provence

Voor management- en projectteams die

  • een radicale verandering van functioneren willen ontwikkelen,
  • zich willen bezinnen op hun missie en koers
  • zich in moet stellen stellen op een ingrijpende op handen zijnde verandering
  • snel een doorslaggevend  resultaat willen bereiken,
  • een doorbraak in een patroon willen en moeten realiseren, dat haar effectiviteit in de weg staat. Niemand weet precies hoe dat moet, wel dat het moet.

Dit vraagt een aanpak die anders is, met impact, waarin je je uit de gebruikelijke modus en je comfortzone begeeft. Dit is nodig om de weg vrij te maken voor nieuwe inzichten en gedrag. Een reis op onbekend terrein.  We gaan letterlijk en figuurlijk op reis: we nemen afstand van de drukte van alledag om met frisse blik naar onszelf, elkaar, het bedrijf en de toekomst te kunnen kijken.

In letterlijke zin doen we dit door 4 dagen bijeen te zijn in een totaal andere omgeving: in het indrukwekkende weidse landschap en de stilte van de Haute Provence, in zuid Frankrijk. La Blache, een oude boerenhoeve, is gelegen op een hoogvlakte, temidden van lavendelvelden, dicht bij de ruige Gorges du Verdon. Een krachtige plek die uitnodigt om tot rust te komen, jezelf en je collega’s tegen te komen, tot iets nieuws te komen.

In figuurlijke zin gaan we uit van het beeld van de reis: het team als reisgenootschap, op weg naar een gezamenlijk doel, voor het bereiken waarvan de reisgenoten elkaars kwaliteiten en inzet nodig hebben.

Meer weten?

Uitgebreide informatie over onze aanpak van de “Grote Sprong Voorwaarts” op aanvraag.

 

Voor onze Deelnemersvoorwaarden klik hier.