Bewust zijn van wat je drijft, wat je in je hart belangrijk vindt, je daarmee verbinden, daarvoor te gaan staan en daar naar handelen. Dat is de essentie van zelfmanagement en persoonlijke effectiviteit. Het is een voorwaarde voor levenskunst, vitaliteit en werkplezier, en voor persoonlijke effectiviteit. Het is de essentie van de kunst van presteren.

Wat wij bieden:

Zelfmanagement en persoonlijke effectiviteit Trainings- en inspiratieweek in de Provence.

Intensieve 5 daagse training voor mensen die hun willen, denken en handelen beter op elkaar willen leren afstemmen, en daardoor effectiever en met minder inspanning willen realiseren wat ze belangrijk vinden. Het motto van deze week is: meer werking, minder werken. Werken hieraan is een spannend en inspirerend avontuur. Het vraagt:

 • afstand nemen, tot rust komen en jezelf serieus in de ogen kijken,
 • onderzoeken wat je drijft, wat je belangrijk vindt en wilt als persoon en professional.
 • nagaan in welke mate je dit terug vindt in de manier waarop je je leven en werk ingericht hebt, nagaan hoe je in harmonie kan leven met je “missie” en intenties, wat dat van je vraagt, en wat je daarmee wilt gaan doen
 • je kwaliteiten en mogelijkheden daartoe onderzoeken en mobiliseren
 • vaardigheden ontwikkelen voor effectiever zelfmanagement en werken vanuit eigen kracht

Je doet dit in een kleine groep en onder deskundige begeleiding van twee ervaren coaches.

Het programma biedt een mooie mix van individuele reflectie aan de hand van opdrachten, werken in kleine groepen waarin je elkaar gebruikt voor een realistischer beeld van je eigen optreden en oefeningen. We maken onder meer gebruik van de krachtige bijdrage van een Aikido meester.

We maken veel gebruik van de inspirerende kwaliteiten van de natuurlijke omgeving: de absolute stilte en de sterrennachten, de weidse uitzichten en prachtige wandelmogelijkheden temidden van de lavendelvelden, de ruige bergen en canyons (Verdon), de Provençaalse dorpjes en het sfeervolle erf van Ferme de la Blache.

Praktische informatie

€ 1500 inclusief alle verblijfskosten.

U verblijft in een comfortabele éénpersoonskamer in één van de sfeervolle appartementen van la Blache

Deelnemersaantal: maximaal 13

Data: op aanvraag

The Art of Performance

Art of Performance is een unieke formule waarin kennis en ervaring op het gebied van prestatieoptimalisatie uit de topsportcoaching, uit de psychologie, psychotherapie en leiderschapsontwikkeling, en uit de Martial Arts zijn samengebracht in een krachtig en explosief mengsel. In deze formule onderzoekt u hoe u op het juiste moment de topprestatie kunt leveren waar de situatie om vraagt.

De formule kan op maat worden aangeboden, en kent verschillende varianten:
– 2 x 2 dagen, maximaal 12 personen
– 2 dagdelen, minimaal 25 personen
– 4 dagen in de Provence

Exclusieve Masterclass Art of Performance van 4 dagen in de Provence

Maximaal 12 deelnemers.
In deze workshop verdiept u zich in de “Kunst van presteren” in een unieke ontmoeting met een internationaal succesvol trainer en coach van topsporters en special forces :
Henk Kraaijenhof prestatiecoach van o.m. Nelly Cooman, Marleen Ottey, Troy Douglas en vele anderen.

Ontdekkingstocht langs kennis en ervaring met het optimaliseren van het persoonlijke
prestatievermogen en persoonlijk meesterschap, ontwikkeld in de wereld van de topsport, ruimtevaart, geweldsbeheersing en leiderschapsontwikkeling.
Dynamische afwisseling van theorie, doen en ervaren.
Uniek avontuur in een bijzondere omgeving in een klein gezelschap. Afwisselend individueel en in een kleine groep.

De ingredienten

 • Assessment van fysieke en mentale fitness met behulp van zeer geavanceerde testapparatuur. Coaching bij het opstellen en uitvoeren van een persoonlijk oefenprogramma dat lifestyle, voeding, mentale en fysieke training omvat.
 • Kennismaking met de nieuwste inzichten op het terrein van prestatieoptimalisatie en haar toepassingen.
 • Oefenen in mindfulness en verdiepen van persoonlijk leiderschap met Sylvia en Frank Berends. Ontwikkelen van het vermogen effectief « in flow » te handelen vanuit het moment, je voor te bereiden op een persoonlijke topprestatie, en te presteren op het juiste moment. Masterclass Aikido met meester in de Martial Arts Jean Vranken
 • Fysiek en mentaal avontuur in de ruige omgeving van de Gorges du Verdon met Dick Weisz. adviseur- trainer en bergsportinstructeur. Realtime beproeven en verbeteren van uw mentale en fysieke fitness. De oefeningen in de kunst van presteren worden live in de praktijk gebracht.

Resultaat

 • Inzicht in de essenties van de Kunst van presteren
 • Ervaring met een aantal methoden om je in te stellen op een persoonlijke top prestatie
 • Inspiratie en handvatten om het beste uit je zelf te halen

Prijs: € 2200 inclusief verblijf en maaltijden, exclusief de reis

Waar: La Blache

Deelnemersvoorwaarden
Voor onze Deelnemersvoorwaarden klik hier.