Chemin de Terre


Evenementgegevens

  • Datum:

Van zondag 19 tot zondag 26 april 2020, op la Blache in de Provence

Wil je een nieuwe dimensie toevoegen aan je werk als coach, hapto-therapeut, creatief therapeut, psychotherapeut of anderszins, of vooral aan je persoonlijke ontwikkeling? Trekt werken met klei je sowieso al aan?

Met “Chemin de Terre” (Kleiveld in het Nederlands) ontdek je nieuwe wegen via aanraking van je handen met en door de klei. Het is een haptische benadering, waarin je handen als het ware je de weg wijzen naar wat nodig is, gestuurd door je vitale behoeften. “Laissez faire tes mains, les mains ils savent”. Je handen raken de klei en de klei raakt jou aan. Chemin de Terre is een mooi en intensief proces. Het biedt je nieuwe inzichten en opent nieuwe mogelijkheden.

Ik nodig je uit voor een reis naar de kern. Je te laten leiden door je handen in contact met de klei. Zoals degenen die me al kennen weten: ik ben ceramiste, creatief therapeute en opleider creatieve therapie, in Frankrijk en in Nederland.

De vele uiteenlopende vaardigheden en ervaringen die ik de afgelopen twintig jaar opdeed als persoon en in mijn vak, hebben geleid tot een krachtige en verrassende haptische benadering, “Chemin de Terre” die aantoonbaar echte transformatieprocessen mogelijk maakt.

Ik ben blij dat we op veler verzoek weer een trainingsweek rond “Chemin de Terre” kunnen organiseren op onze bijzondere inspiratieplek la Blache in de indrukwekkende wijdse natuur van de haute Provence, temidden van de lavendelvelden en weidse vergezichten, waar het heel stil is en de zon bijna altijd schijnt. (www.lablache.com)

Samen met Barbara Luz-Cirino (Duitse), specialist in haptiek en de Champs d’Argile®, doorlopen we een programma waarin alles draait om contact met de klei, beweging en gevoel. Naar behoefte is het voor hen die al ervaring hebben opgedaan met Chemin de Terre mogelijk zich te bekwamen in de werkwijze en de daarbij passende houding.

Een bijzondere gelegenheid voor wie ooit geraakt is geweest door zijn deelname aan een retraite op la Blache, of zich daarbij betrokken voelt!

Voor meer informatie en aanmelden klik hier!