Pas op de plaats in de Provence

Pas op de plaats in de Provence
Van 11 tot 17 juli 2021 is er weer een retraite in de Provence in samenwerking met Boerderij Landzicht Vreeland.

Pas op de plaats in de Provence

Ruimte maken
Tot rust komen
Terug naar de bedoeling
In beweging komen

Een reis naar de kern, die je verrijkt, een keerpunt. Gun jezelf de tijd om afstand te nemen, tot rust en tot de kern te komen, je innerlijke kompas te herijken, nieuwe inspiratie en energie op te doen en een nieuwe stap te zetten.

Je reist af naar de Provence, naar la Blache, een plek met weidse uitzichten over de lavendelvelden en het gebergte van de gorges du Verdon. De afgelegen ligging, het licht, de stilte, de weidsheid en de sterrenhemels maken het de plek bij uitstek voor bezinning.

Je wilt afstand nemen: om overzicht te krijgen over waar je staat, om echt tot rust te komen, een nieuwe stap te zetten of om je vraag of probleem op een andere manier te benaderen. Deze retraite biedt je daarvoor letterlijk en figuurlijk de ruimte. Tijdens je verblijf in de Provence maak je een echte pas op de plaats.

Essentie van het programma
  • Je neemt afstand van je dagelijkse beslommeringen, je komt tot rust in de weidse natuur, neemt de tijd om echt stil te staan en je hoofd leeg te maken, met je volle open aandacht. Daar krijg je enorm veel energie van. Je gaat heel helder zien en voelen wat je drijft, waar je hart ligt en waar je staat. Er ontstaat scherpte en een frisse blik, en ruimte voor nieuwe mogelijkheden. In die ruimte ga je ontdekken wat je belangrijk vindt, wat je wilt en wat je te doen staat als je dat volgt.
  • Je werkt samen in een kleine groep, waar iedereen zijn eigen individuele proces heeft.
  • Je brengt in kaart op welk punt je staat in werk en privé.
  • Met mindfulness en heartfulness creëer je tegenwoordigheid van geest. “Presence” is de basis, daarin tonen zich de essentie en het nieuwe.
  • In de ruimte die dan ontstaat vind je je eigen koers.
  • Je zet deze koers uit en leert te werken met een persoonlijk kompas.
  • Je hervindt je energiebronnen en je kracht.
  • Je gaat naar huis met een herijkte koers, nieuwe doelen en energie.

Het programma heeft een open en ervaringsgericht karakter waarin je steeds zelf keuzes maakt. We werken met inspiratiebronnen zoals Theory U, Mindfulness, “Chemin de Terre” en “Champ d’Argile”, systemische interventies, Martial Arts en Oplossingsgerichte coaching. Er is tijd om te dwalen in de schitterende natuur. We genieten van de Provençaalse keuken.

Data

Aankomst op zondag 11 juli 2021, vertrek zaterdag 17 juli 2021. Zondag kun je rustig aankomen. Bij het diner rond 18.00 uur start daadwerkelijk het programma en verwachten we dat je aanwezig bent. Donderdagavond sluiten we het inhoudelijke programma af. Vrijdag kunnen we dan rustig afronden en afscheid nemen.

Kosten

De prijs bedraagt 2700 euro. Dit is inclusief het zevendaagse programma, zes overnachtingen, de begeleiding door Frank Berends, Noud van Poppel en Corinne Astieren alle maaltijden en consumpties. De vervoerskosten zijn niet inbegrepen.

Reisinformatie

Vervoer is op eigen gelegenheid en niet inbegrepen bij de kostprijs. Er zijn verschillende vliegmaatschappijen die Amsterdam-Marseille vliegen. Bij de bevestiging van je deelname zullen we betreffende het vliegen een reisadvies geven. Het vervoer tussen Aeroport Marseille Provence en la Blache is daar dan aan gekoppeld. Mocht je op een andere manier, bij voorbeeld per trein, rond die zelfde tijd op Aeroport Marseille zijn, kun je ook gebruik maken van deze transfer. Reis je op een andere manier of met een andere planning, dan ben jezelf verantwoordelijk voor je aankomst op La Blache.

Aanmelden

Als je overweegt deel te nemen of meer informatie wenst neem dan contact met ons op. Voor een goede match en omwille van een goede groepssamenstelling willen we graag tevoren persoonlijk kennismaken.
Aanmelden kan tot en met 30 juni 2021. Stuur ons een mail en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

DOWNLOAD DE BROCHURE VOOR MEER INFORMATIE